Bilder på Minna

Jag blev förälskad i den här bilden. Så fin min tjej <333
Minna har funnit sinn största kärlek. En halvblodsvalak på 8 år vid namn Midas. Som står hemma hos oss för att hålla Minna sällskap. Han är också konvalisent då han har brutit griffelbenet.

P.S

Jag kan dessutom nämna att jag vet vem du är som skrev kommentaren i föregående inlägg.
Elin Karlsson Bohm! Inte så smart av dig att kommentera så, Anonymt eller inte det står IP adress och den kunnde jämföras med dina tidigare kommentarer som ledde rakt till din gamla blogg som dessutom praktiskt nog heter elinkarlssonbhom.blogg.se
Jag tycker du skall sluta läsa min blogg om du tycker det är såååå jävla jobbigt att jag inte uppdaterar ibland. Och tagga ner atityden lite!!!

Jag blir så j*vla pissed off!

Fick en kommentar för några dagar sedan och jag blir så förbannad, jag tycked dessutom synd om denna personnen eftersom den inte verkar ha något liv utan lägger istället tid på att kommentera fula saker som de inte har någonting med att göra. Dessutom ANONYMT! Stå för vad du tycker och skriv vem du är eller låt bli!!!
Anledningen till att jag inte har uppdaterat är att jag jobbat 24/7!
Jag har också som ni redan vet varit med Minna på Slöinge och där fick vi inte så glada besked. Hon har hovledsinflammation i båda fram och knälledsinflammation i V. bak. Veterinären sa att hon har haft detta länge... Nu har hon boxvila och går på antiinflammatoriskt och smärtstillande. Återbesöket är om två veckor men jag tror inte att hon kommer att vara bra då. Mer kan jag inte säga nu men vi får helt enkelt vänta och se. SÅ detta är annledningen till att jag inte har bloggat. Det har varit väldigt jobbigt men Minnas skada och att jag ser att hon har ont. :´(
Så ni får allt stå ut med lite dålig uppdate för vad skulle jag skriva? "Minna Boxvila 4 påsar antiinflammatoriskt." Hur intressant skulle det vara???
Nej nu skall jag sova! Godnatt!

RSS 2.0