Regn suger


Idag har regnet össt ner så jag orkade inte rida idag + att Cikko inte hade något täcke så han var så blött att jag inte ville sadla honom bara för att rida ut i det tråkiga vädret, bättre att han får vila och ta det lungt tills imån då vi ska rida med Malin.

Idag jobbade jag också på golf resturangen 14-18 det var sååå mycket bättre än att rensa ogräs.!! + det är mycket bättre betalt XP

Besök i stallet

När jag hade släppt ut alla hästarna igår kväll så satte jag igång och mocka alla boxarna när jag kom in i Furiosos box så upptäckte jag att det låg en igelkott där Furiosos hö hade legat. Den hade väl gott in där på morgonen innan jag tog in hästarna och sedan blivit instängd. Den blev inte så glad på mig när jag väckte den för att den var tvungen att gå ut haha xD

Bara 20,000 kr kvar >.<

Nu är jag hemma från jobbet och är ännu lite rikare^^ bara 20,000 kr kvar sen är Naomi min<3 >.< hehe lycka till...!?

Hoppas bara det är någon som är intresserad av Cikko. Jag börjar bli lite frustrerad... det har inte ringt eller mailat något på fyra dagar...

Nu ska jag äta och sen ska jag åka och bada. Efter det har jag massa att mocka och så ska jag rida Cikko, jag tror jag rider ut idag...

Rubrik?!

Nu har jag varit och jobbat jag är trött smuttsig och hungrig... och jag har dessutom fyra boxar att mocka och jag skall dessutom hinna rida Cikko... lär bli en sen kväll idag och jag skall desutom upp och jobba imorgon med -.-
Men sen är det lön och den vill man ju inte missa :P

Glömde

Glömde berätta att när jag var på Liseberg i fredags så van jag stjärn vinnst på...


...chips haha nu har jag chips i månader, eller... xD Jag tänker använde påsen som hö påse i stallet XD 

Rubrik


Nu ska jag gå och lägga mig. Ska upp tidigt imån och jobba.

Godnatt alla!

Duktig som jag är...

Duktig som jag är så krachade jag moppen i fredags, efter att Evelina och jag varit vid sjön så skulle jag skuttsa hem henne men så tänkte vi bara åka in till hennes stall. Då var det en idiot bakom oss som körde så nära så att jag var rädd att dom skulle köra rätt in i mig så jag körde av på grusvägen i lite för hög fart och kanade på lös gruset. Och idioterna som körde bakom bara körde förbi. Dom var nog packade så som dom körde!!! Så arg blir jag för jag skulle ju sälja moppen, men nu får jag nog inte så mycket för den.

Repor

En backspegel är av och massa repor.

Jag fick åka och hämta den hoss Evelina idag för jag ska jobba imån.

När jag åkte upptäckte jag att den ena bromsen var lite konstig och att styrningen inte var helt 100.

Film från träningen på åkern i fredags


Evelina filmade mig och Cikko när vi red på åkern i fredags. Det var ca 30 grader ute och flugorna attakerade oss så han eller VI gick inte så bra. Cikko ville springa ifrån flugorna, men jag är nöjd ändå. Vad tycker ni???

Evelina red också lite i skritt trav och lite galopp. Vill ni se den filmen med??! xD

Lorden i Västervik


Lorden i nya stallet

<333


Ridturen onsdag. Red ca 6 km i nästan bara trav eller galopp. Lordis har sååå bra kondition nu. Så glad att jag sålde honom till Sara.

Ridturen torsdag. Ja han har en flugluva på sig när vi rider så att han slipper alla flugor. Red ca 7 km idag dock litte mer skritt då det var väldigt varmt.

Lorden <3

...och bästisen Connte

Lorden trött och varm efter ridturen...

... så han tar sig en tupplur <333


Lorden och arab flickvännen Zia

Lorden och dom andra hästarna Connte, Zia, Mangnat och Nicolas har en hage på ca 4 hektar i fin terräng med lite skog stora öppna beten och rådjurs kompisen med sina två kidd.

Liseberg


Hemma igen

Nu är jag hemma igen har laddat upp för massa roliga inlägg och massa MASSA bilder från resan och när jag provred Naomi. Lorden fick jag rida två gånger så jag är jätte glad. Det var dom roligaste och mysigaste uteritterna i hela mitt liv <333 Lorden har verkligen bättre konndis nu vi travade och galopperade nästan hella tiden xD

Men nu är Evelina här och vi har precis ätit lassagne (stavning?) innan det var vi hoss Ammie min tränare och visade filmen från provridningen på Naomi. Ammie tyckte hon såg jätte fin ut.

Jaja det var lite kort om vad som hänt den senaste tiden. Nu ska Evelina och ja gå ut och rida Cikko.

 

Nu drar jag till Västervik!!!


Nu kommer jag att vara borta från tisdag morgon till fredag kväll då jag ska åka till Västervik med familjen, jag ska då hälsa på Lorden och rida honom. På vägen upp så ska jag stanna i Tranås och provrida en häst som heter Naomi BT.

Ska se om jag kan mobilblogga men jag kan inte lova att det fungerar -.- xD

Ses på Fredag igen!

Lastträning


Igår lasttränade jag Cikko med hjälp av Yuri och det gick väldigt bra han dummade sig ingenting, Cikko alltså xP Självklart är repgrimma den ända utrustningen.

Nu ska jag gå och kolla om Yuri har kommit hem för vi ska lasstträna ikväll igen.

Provridning på Cikko

Igår var det en tjej med hennes mamma här och provred Cikko dom gillade honom så dom kom och provred idag igen och nu hade mamman tagit med sin sysster som också provred Cikko för att se hur han verkade vara. Dom sa att dom gillade honnom jätte mycket. Dom sa också att jag har ridit honom väl, att han var väldigt liksidig, annars brukar ju alla hästar ha ett bästa varv men Cikko är lika bra i båda. Det ända dom var lite osäkra på var hur dressyrdommare kommer att dömma hans galopp på dressyr tävlingar. Han är ju trotts allt en travare men han har ju en väldigt fin och bärig galopp, traven är det ju inget fel på den är ju lika fin som på vilken "vanlig" häst som helst. Han behöver bara sätta under sig lite mer med bakbenen i galoppen.

Jag hoppas iallafall att dom gillar honnom så mycket att dom köper honom för dom verkar vara jätte bra för Cikko.

Jag tog lite bilder på provridningarna den 16/7, 18/7 och den 19/7, här är några av dom:
(bilderna togs med min mobil = ganska dålig kvalite)

19/7

18/7

16/7

Det var så varmt i ridhuset så Cikko var alldeles blöt efter den 16:de och den 18:de

Dagen

Idag har jag inte hunnit med så mycket, var en sväng in till Kba och sen har jag bara slappat. Jag har inte heller ridit pga värmen och att Cikko skall provridas imån. Jag åt tackos till middag... ja så jätte mycket mer än så har jag inte att säga idag. Tänkte lägga ut en "10 saker du inte viste om mig" men jag hann inte då min brorsa vill ha sin data nu.!!

Men ska lägga in lite bilder mm imån för att kompencera dagens dåliga bloggande.
Från tex:

  • Provridningen igår
  • Grejerna jag köppte i Falsterbo.
  • Provridningen imån

Nattinatt alla bloggläsare.


Massa gott gräs att äta


Jag har bytt hage för Cikko, så nu kan han äta tills han spricker xP men har är redan ganska tjock.

Rrovridning

Idag var det några här och provred Cikko först visade jag lite själv på honom men sen var det deras tur och dom red honom väldigt bra faktiskt och jag tror dom gillade honom. Så nu kommer en på söndag och så är det en som inte har bestämt tid än men som kommer troligtvis på måndag.

Jag tog några kort under provridningen idag. Är någon intresserad av att se dom???


Barnvakt

Sen start idag igen. Jag vaknade kl 11.00 och hade dåligt samvete igen, men jag får väl skylla mig själv eftersom jag är vaken fram till kl 02.00 på natten.

Nu sitter jag barnvakt för Linus.   

Dagens Linus mening  "ska vi gå in och äta kakor snart..???" haha (L) han tycker det är jätte skoj att skriva mellanrum överallt där det inte ska vara. ^_^

Nattnatt


Nu ska jag gå in och lägga mig GODNATT alla!

Sovgott


Så mesig är jag...

Jag var ju i morde och tog den andra gardacil sprutan guud jag hatar sprutor men det här va fan nr 1 på topp tio av hämska saker. Det gör så ont (jag vet jag är mesig /D ) När hon började trycka ut vätskan så gjorde bara lite omt men när hon hållt på en stund så gjorde det såå j*vla ont, var på väg att dra ut det själv. När det var ute så blev jag helt yr och mådde illa. Det var nära jag svimma. Så läkaren blev orolig och jag fick ta en tablett. Då mådde jag lite bättre.
Nu mår jag prima igen. Vet inte vad det är för fel på mig xP


Dom närmsta veckorna:

  • Imorgon kommer det en tjej och hennes barn och tittar på Cikko kl 16.00
  • På lördag ska jag transportträna Cikko.
  • På söndag eller måndag kommer det en dressyr tjej och hennes mamma och tittar på Cikko.
  • På tisdag åker jag och resten av familjen till Västervik för att hälsa på Lorden, på vägen upp ska jag provrida en häst som heter Naomi. Kommer hem på fredag igen.
  • Under lördag till torsdag nästa vecka ska jag sitta hästvackt för Yuri och Erikas hästar.

    Väldigt mycket som ska hända nu och jag har en bra kännsla av det här med Cikko och Naomi. Hoppas på det bästa xD

    Önska mig lycka till!


    Naomi 1,20 m

    Finna Naomi <3

    Vad tycker ni? Kommentera!

Viken läder olja ska jag välja


Jag har tänkt köpa läder olja men jag vet inte vilken sort jag ska välja..!

Vilken sort använder du???


Åsa igen

Ska nu åka och ta den andra sprutan på vårdcentralen i Åsa Fyy jag hatar sprutor! kommer inte ihåg vad den heter allmänt hjärndöd idag ><

Sovit bort halva dan-.-

Idag sov jag fram till halv ett aldrig någonsin sovit så länge. Hade jätte dåligt samvete för att jag slösat bort halva dagen på att sova!!

Idag har bara blivit en sol och bad dag har inte hunnit med så mycket mer, undra varför... -.-

Vad har du gjort idag då? ALLA SVARAR


23:57

Ska snart gå in och lägga mig men tänkte först kolla några filmer på youtube på en häst som jag är intresserad av, men självklart funkar internettet i denna fliken men inte den fliken jag vill att den ska funka!!! Jag blir SÅ trött på denna datan.

Jaja Godnatt alla och glöm inte att kommentera!


Ridtur i ös regn!!


Idag har det regnat hela dagen men det har varit skönt då jag äntligen har kunnat rida Cikko utan att smälta bort. Vi red lite på åkrarna och sedan i ridhuset. Vi tränade övergångar  tex skritt stopp trav stopp skritt galopp skritt stopp och så vidare. Cikko var pigg och lyhör och jag kända att mot sluttet var han jätte fin så jag red ut en liten sväng i skoden och klättrade som avslutning. När vi var lite mindre än 1 km hemifrån så började det spö regna -.- så vi satte full galopp på grusvägen hem och när jag tänkte släppa lite på tyglarna så att han skulle få sträcka på sig i galoppen så började han glädje studdsa. och lagom till när vi skulle sakta av för att skritta av så slutade det regna.

Älskar dig Cikko <333333

Falsterbo horse show igår!

Falsterbo horse show igår var bara så skoj. Jag tycker att JMS Falsterbo Derby var det roligaste att titta på men Tretron Four bar, ponny och Aaa… SixBar var mycket mer spännande. Dock var Lisen Bratt-Fredricson med Matrix den som åkte ut först på 1,70 m. När dom hoppat 1,90 m så var det bara två kvar och dom ville inte fortsätta då hästarna var väldigt varma och trötta.

Köpte en Kingsland tävlings piké en Kingsland keps och massa godis till Cikko.

Är någon intresserad av bilder?

Varför anonym?!!

Jag förstår inte folk som skriver en kommentar till någon men inte skriver vem det är ifrån, varför då? rädd för vad personen ska tycka? SKRIV INTE ALLS DÅ! Vad är det för mening med det? Antingen skriver du vad du tycker och står för det och också får vara berädd på att du kommer få ett svar eller så ska du INTE SKRIVA ALLS!!

Var bara tvungen att få ur mig det.

THE STUDIO

Idag va jag i Göteborg och fotades på The Studio. Det blev grymt bra bilder. Jag blev sminkad och hår stylad.

Några av alla 61 bilder jag fick med hem (aaahhhh!!! snälla mammiz betalade ALLA)


ALLA KOMMENTERAR VAD NI TYCKER

Jag är med och tävlar om Tattini schabrak me...


Ridit Kakan idag


Idag har jag varit och ridit Kakan eller Dynamite Cookie som hon igentligen heter. Det gick väldigt bra, hon testade lite men det slutade hon med när hon fatta att det inte fungerade. Jag åkte dock av en gång när vi kom till ett hinnder och hon tvärnita, jag hängde mig kvar länge men sen gled jag typ av -_- 

Vi hoppade och det gick jätte bra men eftersom det var såååå varmt så hoppade vi bara 1m.

Ganska dåliga bilder för att jag tog dom från videon mamma spela in när jag red.

Jag klappade henne, jag rider inte med armarna i kors XD

1m X)

1m igen

Sötaste tjejen <3

Hopp tjo hopp ^^


Premiär badet!


En bild jag tog förra sommarn.

Idag har jag jobbat, igen! Efter jobbet åkte jag och badade i sjön för första gången i år. Det var väldigt varmt och skönt. Sugar var också med och badade.

Imorgon skall jag och familjen åka ut med båten för att sola och bada, vad ska ni göra imån???

Falsterbo

Jag ska åka till Falsterbo i år. Ska åka på lördagen den 10/7.

Jag ska sitta någonstans här....



Ska du dit? Vilken dag?

Veckan!

Måndag: Jag jobbade fram till 13.00 och när jag kom hem så gick jag och la mig, trött!!!

Tisdag: Åkte med Michan till Göteborg för att se nattvisningen av Twilight New Moon och Eclipse vi satt i ca åtta timmar fram till kl 02.20 så vi var inte hemma hos Michan igen fören efter tre. Vi vaknade sedan kl 08.00 på onsdan så de var inte mycket vi sov XD

Onsdag: Åkte hem från Michan med huvuvärk (Michan är så jobbig hahaXD neee <33333) jag testade att skritta Cikko lite och han haltade vissa steg men sen var han helt ren en stund och sen haltade han igen :S

Torsdag: Idag vaknade jag kl 05.00 och kunnde inte sommna om >< skulle vara på jobbet kl 07.00. Jag jobbade fram till 16.00. Sedan åkte jag hem åt lite mat och red en väldigt seriös barbacka skritt tur på Cikko ((i skorts och linne med bara grimma och grimmskaft)) till åkern där han fick beta lite.

Nu har jag fått migrän och ska gå in ta en tablett och gå och lägga mig. Ska upp samma tid imån och jobba.

Godnatt

Svar på Kommentar!!!


Elin om Dynamite Cookie:
Ska du ha en till häst? när du precis har sålt lorden!!!
IP: 90.229.202.161
28 Juni, 13:53


Lorden sålde jag för att han inte bara ska behöva stå här, han fick komma till ett hem där han får stanna resten av livet och bara ha det bra. Jag tittar på ny häst för att det är roligt att drömma. Jag önskar att jag hade ett halvblod som jag kunnde utbilda och gå högre upp i klasserna med istället för att sitta fast på Cikko som är skadad HELA tiden och dessutom inte gillar att hoppa något vidare han är mer en dressyr häst och det tycker inte jag är lika roligt (nödvändigt JA, men inte roligt). Jag skulle ha JÄTTE svårt att släppa Cikko precis som med Lorden men jag kan inte ha två som sagt. Jag åker och provrider för att det är roligt och för att jämföra. En dag har jag råd med en ducktigare häst och jag hoppas det blir snart. Men tills det händer tänker jag fortsätta drömma!!!!!

RSS 2.0