23:30

Nu har jag hämtat transport och fixat iordning Cikko jag har anmält och det ända som är kvar är att packa resten av alla grejerna och sedan gå och lägga mig. 

Om 30 min blir jag 16 år. Ett grattis?

Godnatt allihoppa <333

Tävling imån ändå!!!

YES idag red jag Cikko och min rygg gjorde inte alls ont så... jag ska hoppa Clear rounden på Fjäråsryttarförening imån ändå JAAAAAAAA!!!!!!!!
Nu måste jag bara hitta en transport. SNABBT!

Dålig kvalité Jag vet >_<

FANFANFAN!!!!!!!

Men igår kväll när jag skulle gå och lägga mig så missade smarta jag ett trapsteg i trappan som är ganska brant och jag trillar ner. Fan vad det gjorde ont!!! Min rygg slogs imot trapstegen flera gånger innan jag landa på golvet så nu kan jag knappt gå och ännu mindre rida :´( Så det blir nog ingen träning eller tävling denna helgen. Fanfanfanfan!!!!!!!.......

Jag hade tänkt att rida båda hästarna idag men så blir det ju inte... och eftersom jag har varit i Stockholm så har inte dom blivit ridna sedan i söndags fanfanfan. Jag är så arg allting har strulat sedan jag kom hem ALLT!

!!! Shopping !!!

Igår va jag i kungsbacka och bestämde mig för att köpa två par ridbyxor och två jackor från Mountain Horse.
 
Jeans blåa Janie, fast helskodda!                                                   

Röda Lauren, Helskodda!
 
Crew jacket, lime grön!                                             

En annan jacka som ser ut ungefär som denna bara lite snyggare^^Blå

Sedan köpte jag även lite andra grejor på kungsmässan bla, en svart väska med lite nitar på, en blommig och en svart glittrig sjal, ett par snygga solglasögon ett armband (bilden, fast rosa), jag bytte även storlek på tunikan jag köpte i Stockholm till S då den var för stor.


Tävling/Träning???

Jag fyller då år på Söndag och funderar på om jag ska åka på Clear round med Cikko i Fjärås skulle vara väldigt skoj...

...ELLER...

...så har jag hoppträning för Ammie med Cikko i helgen! Jag kan inte bestämma mig!!! 

HJÄLP MIG!!!

***Till KBA idag***

Sitter nu pch väntar på att skolan ska ta slut så att jag kan ta bussen till KBA. Michan och jag sitter och redigerar en film vi har gjort i Sv No & So resten av klassen är och har idrott men jag tog inte med kläder idag då jag inte trodde att det skulle vara något men det var det ju X/ så jag gör då filmen istället.

Tänkte lägga upp lite bilder från Stockholmsresan jag måste bara få dom först =)

Stockholm

Nu har jag vart med klassen i stockholm måndag tisdag onsdag. Igår komm vi hem kl 23 00 så jag är ganska trött eftersom det var skola idag ändå. Men vi fick sovmorgon till 10 00, gött. Idag ska jag in till KBA och köpa skor till skolavslutningen och balen. Jag ska också åka till ridsport och prova ALLA Mounten Horse grejor, eftersom vi känner ägarna så får jag 40 % rabatt på allt. Känns ganska nice XD

Här är plattan vid t-sentralen.


Film från hoppträning 21/5


Film från hoppträningen igår. Det var ca 25 + i ridhuset så vi höll på att dö XO XD

Första inlägget på nya bloggen!

Idag har jag efter skolan haft hoppträning med Cikko det gick väldigt bra facktiskt. Vi hoppade en tre kombination och lite studds. Sofia var med och filmade och tog lite kort. Tänkte lägga upp dom senare, hon måste bara skicka dom till mig först.

//Emma

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0