Glad påsk!

Glad påsk på er alla! Hoppas ni har en bra låång helg. Jag själv är hemma över helgen men skall tillbaka imorgon då jag skall vara med på gruppträning på måndag förmiddag inför divitionen i dressyr. Jag har nämligen blivit inlånad till Jonstaka ridklubb. De var i lite kris och behövde en lagdeltagare till då en häst blivit skadad och jag skulle ändå till Hermastorp. Så jag rider lagklassen som en uppvärmning och rider sedan LA:3 n efter det.

Jag jobbade hos Svante halvdag igår och jag kommer även att jobba på måndag eftermiddag. Eftersom båda är röda dagar + att jag jobbade 6 dagar första veckan så får jag sluta praktiken redan på onsdag, (skönt).
Men jag kommer verkligen att sakna alla trevliga människor och den mysiga stämningen i det fina stallet där Griffe har stått under dehär 5 veckorna.

Kan även berätta att Griffe har gått jättebra denna veckan, han har varit riktigt pigg och jävlig haha! Nej men det har funnits framåtbjudning så att man har kunnat jobba med annat än det. Sedan att han har jävlats med att sparka bakut någon gång då och då tycker jag inte gör någonting. Haha knäppis häst!



Så otroligt fulsöt!

Lite rörigt inlägg men det får ni stå ut med idag ;D

RSS 2.0