Filmtips?!

På kvällarna så blir det mycket filmtittande här nere (lugna jag laddar inte ner) Men jag börjar få lite ont om ideér så lite filmtips hade inte varit helt fel. Jag gillar allt utom riktiga skräckfilmer, alldrig i livet att jag ser på det när jag bor här ensam i denna jättebyggnaden. :P
 
Men som sagt släng gärna iväg en kommentar med filmtips till mig.
 

Tack! :)

Ledig söndag <3

Idag är jag ledig, sov till kl 13 och har bara varit nere i stallet och fodrat hö och lite sådant småpyssel. Tog väl bara en timme eller nått. Sedan gjorde jag min lite frukost och sedan har jag varit stationerad framför datorn hela dagen. Skall nu gå ner i köket och fixa lite kvällsmat och sedan skall jag krypa ner i min mysiga säng och kolla på film. Livet är allt bra ;)
 
PS. Om ni inte hör så mycket av mig så betyder det att jag har det bra ;) Jobbar långa dagar så prioriterar inte bloggen när jag kommer in på kvällen bara. Men detta var ett litet livsteckn från min sida.

The memories you make today you´ll never make again

Jag skall sluta att leva i mina drömar. Visst, alla önskar sig något. Och det är helt normalt, så skall det vara. Men man skall inte sluta leva i nuet. Man blir i längden inte lyckligare av att få den där bilen man velat ha eller i mitt fall hästen. Det kommer alltid nya saker man vill ha och man kan aldrig få allt. Därför skall jag nu försöka att uppskatta mer vad jag redan har eller har haft. För på bara ett ögonblick så kan allting vara borta. Och jag vill inte sitta där när jag är gammal och tänka på vad jag har gjort med mitt liv och inse att livet sprungit förbi medans jag varit upptagen med att längta till det skall hända, eller den skall komma. Jag lever ett underbart liv med fina vänner, den bästa familjen och förhoppningsvis ett långt liv framför mig.
 
Jag skall inte sluta drömma. Men jag skall heller inte bara spendera mina dagar med att tänka, "om jag hade det så kunde jag..." eller "om jag var sån så kunde jag ..." Jag skall leva i nuet.
 
När jag skriver detta så inser jag att jag faktiskt har det väldigt bra. Det finns så många som bara önskar att få mat för dagen eller att ha någon stanns att bo. Jag har aldrig ens behövt oroa mig för det. Så varför skall jag klaga? Dem som har allt, som inte har något mer att önska sig mår oftast inte så bra. Vi människor lever för våra drömmar och utan hopp och längtan så har vi ingenting att leva för.
 
Från och med nu skall jag ta tillvara på varenda minut, sekund av mitt liv. För om man inte passar sig så sitter man snart där, gammal och undrar vad man gjort med livet.
 
"The memories you make today you´ll never make again"

2011.09.09 10.39

Idag, just nu denna minut, så är det exakt ett år sedan min fina flicka tog sitt sista andetag.
Jag tänker inte göra ett jättelångt inlägg om hur det gick till, hur jag kände och allt sådant. Det vet de flesta av er redan om. Och ni som inte gör det kan ju bara leva er in i känslan att tvingas ta beslutet om en annan individ får leva eller inte.
 
1999 - 2011.09.09 10.39 Rest In Peace


M I N O U S C H
 

Bästa bloggen!

 
 
http://kristinawarg.se/

Snabbis!

Hemma efter en trevlig kväll med Felicia som jobbar i grannstallet. Nu väntar sängen. Klockan står ställd på 7.00 för då väntar jobb, inte så illa för att vara en lördag va?! x)
 
Nassi nassi!

RSS 2.0