Hem imån X)

Ska hem imån och älskade Minna ska med <333


Rubrik

Har inget att skriva så jag tänker inte lägga tid på att skriva något intresant så det får bli så här

Tisdag
- Dressyr med älsklingen, gick väldigt bra. Vi tränade mycket övergångar och jag jobbade ut henne mycket i hörnen så att hon får böja sig lite och inte va den planka hon brukar va-.- Igaloppen var hon Ricktigt fi hon jobbade ricktigt med ryggen och med bak benen under sig hon var stäld och ja hur man nu förklarar. Ricktigt nöjd med henne X)

Onsdag - Dressyr träning på skoltid, gick skit rent ut sagt blä på den här träningen.

Dagen/natten den 25/26 Oktober

Dagen då ja vad ska man säga... ja nu sitter jag Ronja, Claudia, Alex och Louise på golvet i vårt rum och sjunger (väldigt snyggt. not -.-) till Marilyn Mansons mfs låtar haha nu står Claudia och dansar och sjunger till "I´am a bee" HAHA borde igentligen plugga på alla 89 engelska glosor tills imån haha ne jag pallar inte nu, det är sånna som vi har haft tidigare så det går nog bra XP

Har haft hoppträning idag men special idrotten det gick väldigt bra vi hade en sex hinders studs sedan tre galoppsprång till en oxer på medelingen sedan hade vi några ricktigt skarpa svängar till några sockerbitar, hon var jätte ducktig. Vi hoppade ca 90 cm på oxern. Minna var jätte ducktig hon gick jätte fint idag bästa träningen hittils X)

Det var en tjej som tog kort så bilder kommer så så småning om :P
Byee

Night night sleap tight!

Nu ska jag sova imån bär det av till plönninge igen. På fredag är det höstlov och jag kommer hem igen och den här gången så följer Minna med. Hon ska få stå på Hallagärde den veckan och under min praktik v 46. Ska få tre träningar av Ammie under lovet, två dressyr och en hopp. Ska bli grymt skoj XD

Nee nu är jag trött

Night night sleap tight!

Grejer jag är lite sugen på!

 




Hiss/diss...?

  

  


Nya grejer till Minna

I fredags när jag kom hem så åkte mamma och jag först till Lantmännen och sedan till ridsport, jag köpte två täcken:

Rött, Amigo 150 gram stalltäcke...

...och ett blått 220 grams stalltäcke från Hansbo.

Jag köpte även ett par silvriga CATAGO boots :)


Sen frukost


Hemma i helgen! Vaknade kl 10 och nu äter jag en sen frukost. Idag ska jag bara slappa. Vad ska du hitta på idag?

Hoppträning 18/10-10


Igår var det hoppträning med specialidrotten (jag fick låna ett träns) och det gick jätte bra.Vi hoppade en bana på runt 1m. Hennes steg har blivit längre nu och hon har blivit modigare så nu kan vi hoppa en kombination på 1m utan att hon försöker att ta två galopp språng mellan. Dock när vi skulle hoppa kombinationen sista gången så var hon trött och jag glömde rida framåt så jag åkte av, så jag fick hoppa det en gång till innan vi slutade men då gick det bra.

Jag har en film när jag hoppar hela banan som kommer i helgen!

Clear round 16/10-10

I lördags så var Minna och jag på våran första clear round vi hoppade bara 70/80 men vi gick felfria i båda så jag är väldigt nöjd. Men när jag kom tillbaka till stallet och tog av tränset så sprang hon iväg (hon är så stark så jag kunnde inte hålla henne) tyglarna hängde kvar runt halsen så hon trampade på tränset så det gick sönder så nu har jag inget träns -.- Men mamma har skickat mitt bruna träns hemifrån så det kommer la imån. Så dettaförstörde dagen lite men jag är ändå nöjd, vi fick ju våra två första rosetter tillsamans <333


Ny header



Nu har jag suttit och gjort en ny header hela kvällen! Nu orkar jag inte mer ^.^


Versaille sadel och Pessoa skydd till salu!


Pedantiskt skött Prestige Versaille sadel inga skador repor eller märken från tex stighläder och sadelgjord. Storlek 35, 18 tumm, går att värma om. Säljes pga att den tyvärr inte passar Minna. Köpt i November 09 och endast använd en kortare period. Puttsad efter varje användnig. Ny pris 14 500 jag säljer den för 12 000 kr. Vid intresse maila [email protected]


Jag säljer även mina Pessoa skydd köpta i Mars 2010 och ändast använda tre gånger på tävling. Storlek M. Pedant skötta. Puttsade regelbundet. Pris 1000kr Vid intresse maila [email protected]

P.S. I love you


Jag har precis sett på "P.S. I love you" på tv. Det var den bästa film jag någonsin sett. Är man lite deppig någon dag och behöver peppas upp lite så skall man se på denna filmen. Den är jätte sorglig och man kan inte låta bli att gråta hinkar fulla ;) Man påmins om att man ska hålla kvar och vara glad för vad man har haft men också lära sig att gå vidare och leva igen. Jag kan verkligen rekomendera filmen!


Film - Minousch


Det här är från våran andra hoppträning tillsammans, hon är stel och och är inte så framåt mot hindren. Men det har förbättrats mycket sedan denna filmen spelades in, hon är mycket mjukare och gasar mer självmant mot hindren hon har aldig varit negativ och inte velat hoppa men hon har inte direckt gasat mot dom heller. Nu hoppar hon bättre, mer med ryggen. Formen kommer mer och mer. Hon trampar mer under sig med bakbenen och ja... allt har blivit bättre. Jag vet att vi kommer att lyckas vi kommer att ha roligt tillsammans vi kommer att soppa banan med alla andra... vi kommer bli bäst ;)


Hackamore

Igår red jag med Minna på dressyr lektionen och det gick JÄTTE jätte bra, hon gick väldigt fint. Jag red henne på hacket och jag tror att det var bettet som gjorde att hon var så hård i vänstersidan hon hade ett gamalt men jupt sår i mungipan. Så jag rider på hacket och ser om det läker ihop bättre. Annars får jag se om jag hittar ett bättre bett.
Någon som vet något bra bett som motverkar skav???

Hem...!


Konstig bild jaa vet x)
Idag ska jag åka hem. Jag ska ha med Minna på dressyr lektionen på skoltid och sedan rusa till bussen. Vi gå sent idag eftersom vi har fjellare så vi slutar 16.10 och bussen går 16.15. Blir till att skynda X) Ne nu ska jag gå och packa och sedan äta lunch.

Sjuk!

Sjuk så jag orkar inte blogg nu. Kanske bloggar senare!
Älskade Minna <33333


"Regionalt 120cm innan vi slutar 3:an"?

Dressyr träningarna i helgen gick jätte bra, bättre än förväntat! Mamma filmade allt så jag ska bara förkorta dom lite och sedan lägga upp dom.

Hoppträning med specialidrotten idag, det gick ganska bra hon var mer frammåt och vägrade inte men jag hade lite svårt att få ned henne i form och att trampa på med bakbenen på raksträcka, på volt gick det dock ganska bra men det är bara övning övning och mera övning som gäller.

Peppe hoppade upp på henne lite i slutet och han tyckte att hon var väldigt fin med dock precis som jag själv och Ammie tycker väldigt omusklad och stel i högersidan.
Peppe sa dock att hon har gjort stora framsteg sedan senast och att vi kommer att tävla 120cm regionalt innan vi slutat 3:an X)

Så nu är jag jätte jätte glad och förväntansfull inför framtiden! :):D


Är i extremt behov av en mössa!

Är i extremt behov av en mössa! Det är väldigt VÄLDIGT kallt och blåsigt på Plönninge.

Tänkte mig denna...

...eller denna

Vilken färg skulle du valt???

Dagen

Idag har jag bara tagit det lungt, gick upp och släppte ut Minna kl 8,00 sedan gick jag och la mig igen jag var så trött. Åt en sen frukost och sedan har jag bara suttit vid datan och tittat på tv.

Dressyr träning för Ammie idag kl 18,00 och imorgon klockan 15,00. Hoppas allt går bra :D



Nu ska jag hem X)

Nu är skolan slut och jag ska gå och packa, jag ska åka hem :) har inte varit utanför plönninge på två veckor -.- Men nu ska jag hem och jag tar med mig Minna, har mycket att packa nu så jag bloggar mer ikväll.

Byyeee

RSS 2.0