Designen under konstruktion!

Designen ser lite ful ut för tillfället men macens "photoshop" har kraschat så jag får göra en ny på min andra dator som är på skolan. Men när jag är på skolan så har jag inte tid. Så jag skall försöka gör a klart den på höstlovet, som jag skall spendera i sälen (A)

Slappar helg!

ÅÅÅÅ härligt med hemma helg! I fredags la jag mig redan vid 21 och sov i 12 timmar. Härligt X) Sedan tog vi en sväng till Ullared, men det skulle vi inte gjort. Det var jätte mkt folk där. Det var 1 och 1/2 timmas kö för att komma in -.- och väl inne var det knökat med folk. Jag var glad att vi inte tog någon vagn det gick knappt att röra sig där inne utan vagn. Men men vi skulle ändå inte ha så mkt. Jag köpte tre filmer, en sårspray til hästen två par röda ridstrumpor från Jacson och lite annat smått och gott.

Sedan åkte vi en sväng till mormor och morfar där vi åt lite go mat. Sen bar det av hemmåt. Väl hemma vid 20 tiden så drog jag på mig jogging kläderna och stack ut på en runda på 30 min. Suger fick följa med. Sedan la jag mig vid midnatt efter att jag tittat på Ocen´s eleven.


Idag vaknade jag vid 9 tiden när pappa skulle åka iväg. Sedan hade jag lite svårt att sova men tillslut så gjorde jag det i alla fall. När jag sedan vaknade så var det solsken ute. Härligt ;) Nu slappar jag bara och skall kanske se på en av de nyinköppta filmerna från igår alla med Jonny Depp XP Det blev så av en slump.

...

Sitter här lite fastklistrad framför datan när jag igentligen borde byta om och pallra mig iväg till stallet. Men jag orkar inte... Jag har sådan huvudvärk så jag vill bara krypa ner i min varma säng och sova! Men nee, jag har lovat att filma/ta kort på pogramridningen idag vid 17 och jag tänkte mocka innan dess så det är väl dags att sätta fart nu.

Hejdå sålänge! :)

Regnet öser ner...

Såhär tidigt på en tisdagssmorgon sitter jag i A1 och har Engelska medans regnet öser ner ute. JAg var inte så pepp på att gå upp imorse för att sticka till stallet :/ När jag kom dit så upptäckte jag att Griffe var utsläppt torots att jag skrivit att han skall vara inne hela veckan -.- Så det tog lite längre tid än väntat.

I eftermiddag är det Fjellare och det var tänkt att vi skulle rida teräng, vi får se hur det blir med det men tanke på regnet.
Ikväll ska Griffe få en regäl ryckt och kanske att jag knoppar honom bara för skojs skull och fotar lite.

Nu måste jag fortsätta med engelskan!

//Emma

Duttia Bebisen!

Bebis var jätte dutti ikväll när jag skulle ge honom buttan. Håller huvudet helt still och bara låter mig körra in sprutan i munnen och spruta in. Dock står han och flemar (lyfter på överläppen) Såfort man tar ut den och gör det i typ 10 min. G -Ursh, smakar äkligt... Sedan äter han inte på en bra stund, inte änns äpple eller godis xP Bebbsisen.

Jag fotade och filmade också Rebecca och Julia när de hoppade ikväll. Jätte duktiga var de.


Griffe och jag inför uteritten då han blev sparkad, svin kallt var det ute.

Ne nu måste jag sova, jag är jätte trött och ska som sagt gå upp tidigt för att ge bebisen buttan imån.

Godnatt

Världscup med godis ♥


Nu kryper jag ner i sängen med lite godis och tittar på Världscuphoppning :D

Bäbisen skadad :( ♥

Tyvärr så måste jag medela att Griffe är skadad. I Torsdags så skrittade jag ut barbacka på honom och då möte vi några ponnysar. När vi gått förbi så ville inte Griffe gå längre, (det var något som var farligt) så han backade rakt upp i rumpan på en av ponnysarna som började sparkas. När jag kom hem så såg jag ett sår på framsidan hasen (vid glidlederna). I fredags när jag skulle rida så hade han ingen framåtbjudning överhuvud taget, han sparkade mot skänkeln var JÄTTE stötig i trav och galopp. Så jag ringde hans ägare. Hon sa att han har en gammal skada precis där han blev sparkad och att han då känndes precis som jag upplevde det. Så nu är han helt avställd och går på fenylbutazon. Två påsar morgon och kväll.

Kan jag har mer otur iår alltås, det ända som saknas är att Griffe inte blir bra och vi får ta bort honom, han är ju så gammal så han kan inte stå förlänge :(

Men nu skall vi inte gå händelserna i förväg. Jag hoppas på det bästa.

Griffe var dock väldigt kräsen och åt inte sin mat med buttan i, inte änns med betfor eller B-vitamin som smakar gott. -.- Så jag får åka till stallet tidigt på morgonen innan skolan varje dag och sent varje kväll för att spruta in det i munnen på honom. Tur att han är så snäll. Han har ju annars verkligen sin storlek på sin sida. :P


Bjuder på en bild ifrån i måndags efter jag ridit ett mellan hårt dressyrpass i lilla ridhuset

Världscuphoppning i Oslo

EM- Guld tagaren Rolf-Göran Bengtsson med hästen Ninja la Silla.

Ni vet väl att världscuphoppningen i Oslo sänds live idag kl 15.25? Ni kan se det live på svtplay.

//Emma


Hej hej!

Jag ska bara meddela att jag lever, det har bara varit väldigt mycket nu ett tag med skolan. Lovar att komma igång igen nu till helgen :)

Kram på er! <3

Biffen

Träningen i lördags gick sjukt bra! Han gick som en grand prix häst igen. Ammie började att rida honom och konstaterade att han har haft lite handbroms. Men hon fick igenom honom så att han lyssnade på en gång när hon bad om något utan fördröjning. Sedan när jag red gick det såå bra. Jätte fin var han, men jag måste erkänna att det var jobbigt ;P
I söndags så försökte jag rida igenom detta, det gick bra men han hade fortfarande liiite handbroms i galoppen.

Igår skrittade jag ut med Rebecca och Nelson i 40min. Han skrittade verkligen igenom kroppen.

Så idag då j*vlar ska det gå bra!

//Emma

RSS 2.0