Godmorgon eller god eftermiddag!

Nu var det ett tag sedan jag bloggade igen, jag tänker varje dag vad jag skulle kunna blogga om och har massa saken men när jag väl komer hem så orkar jag inte. Nu har jag massa saker oatt skriva om och hur mycket nya bilder som hälst men det känns lite meningslöst att skriva om dagarna såhär i efterhand.

Igår var jag i stallet HELA dagen i 6 och en halv timma. Jag hade fyra boxar att mocka + att fixa mat till, 11 hästar att ta in, rida Minna, longera Mighty mm mm så hade fullt upp.

Minna JÄTTE fin när jag red henne igår. När vi skrittade fram så gjorde vi mycket öppna, sluta, skänkelvikningar och volter. I traven så blev det mycket på fyrkantspåret med samling och ökning även här mycket små och stora volter i hörnen. Sedan gick jag på lite travbommar på volt och det gick lite sådär då det är svårt att få Minna att ställd över bommar/hinnder då vill hon ta kortaste vägen "rakt över"

Sedan jobbade vi med galoppen på fyrkanten med samling och ökning. Även här var hon fin. Dock har hon lite svårare för högervarvet men stundvis så vågade hon lägga stöd i ytter och galopper in under sig.

Innan vi skulle sluta så gjorde vi lite galoppbommar med 4-5 språng imellan, också här samling och ökning så jag fick in 4 och 5 galoppsprång. Fick även in 6 någon gång. Vi hoppade galoppbom böjt spår med 5 galoppsprång till räcke. Här lysnade hon väldigt bra både fram och tillbaka. När jag tabbade med avståndet en gång när vi kom för fort så löste hon det och hoppade ändå. Fin tjej <3

Sedan galopperade jag henne på fyrkanten en stund innan jag travade och skrittade av.

Outfiten ifrån förra veckan när jag red med gramanen.

  • Schockemöhle schabrak
  • Svart/bruna läder skydd från eskadron
  • Dyon träns
  • Versaille Prestige sadel
  • Kieffer ledade stigbyglar
  • Fårskinspadd från JACSON
  • Graman (okänt märke)
  • GPA Speed-Air Europe
  • Vanlig svart tjocktröja
  • Bruna Whitaker ridbyxor
  • Svarta MH supreme high rider SCS 3 LITE

Hade samma outfit igår dock min HV POLO piké, ingen graman och så hade jag min svarta förbygel med resår.

Är ni intresserade av en film från när jag red med gramanen?

Nej nu måsgte jag sticka till stallet! Har inte kommit ur sängen ännu XP


Ny header!

Ny lite fräschare och sommrigare header! Den gamla var väldigt tråkig det sista.

Vad tycks?


Tävlingsbilder Harplinge 15/5 - 11


Jag är lite efter i språnget pga att hon nyss stannat och när vi kom igen så hoppade hon as knasigt och jag inte var berädd xD

Känns som om hon aldrig riktigt rundade ryggen och värkligen hoppade. Lite synd när det känndes så bra annars med framåtbjudning och så...

A cool bild! synd bara att halva mitt huvud är kapat.

Älskar himmlen på det här bilden :P

<333

Harplinge 15/5 - 11

Idag har jag tävlat på harplinge RK. Jag hoppade 80 och 90 cm i avd B. Jag kännde att jag bara ville få en posetiv kännsla igen och då hoppade lägre. Riktigt nöjd är jag. Stoppade dock på ettan i båda klasserna men man kan ju ändå förstå det efter vad som hände på förra tävlingen. Fin var hon i allafall.

Fick två bilder av Emma S som Hanna fotat.


Senare kommer även bilder från fotagraferna som var där och även filmer :D

Ne nu ser det ut som det snart kommer att börja regna så jag får åka och ta in älsklingen <3 Sedan ska jag åka och köpa pizza och tjocka mig med ikväll tillsammans med masssssa plugg -.-

Btw. Min förra häst Cikko tävlade idag med sin nya ägare Anna i dressyr och de fick 62% STORT GRATTIS till dem!!!

Hejdå! <3

Nu sitter jag här på lunchrasten och skriver igen! Om 15 min börj...

Nu sitter jag här på lunchrasten och skriver igen! Om 15 min börjar jag dagens andra pass biologi. Sedan blir vi troligtvis lediga sista passet. Gött! ^^ Då ska jag åka och ta ut pengar till Johan träningen ikväll och till bion nästa onsdag.

Ett mycket intressant inlägg känner jag ><

3-års test och ridpassen!

Ja nu har jag lunchrast och passar på att blogga lite. Imorse hade vi sovmorgon till 10.10 fast det hade vi igentligen inte men så stod det på schemat jaja vi fick sova ut iallafall. Igårkväll var jag lite social och var med Alex, Ida, Julia och Louise A fram till 00.30 Roligt va de :D

Igår och idag så är det också 3-års test på Fjellare så hela förmiddagen igår från 07.45 till 11.40 stod jag som funktionar inne på löshoppningen. Varmt var det! Det vi gjorde var att plocka fram och undan hindren mellan varje häst och höja, sänka, bredda och kratta. Men kul var det. Hela förmiddagen var det bara hingstar och jag såg en hel del otroligt fina och låvande tävlingshästar:)

Kanske skall berätta lite om veckans ridpass hitills!

I måndags skrittade vi ut 30 min med Julia och Mighty sedan red vi i paddocken. Det gick skit bra. Minna var jätte fin och sammarbetsvillig ^^ Galoppombytena får vi dock öva lite mera på men annars gick hon jätte fint.

Igår red jag på galoppbanan då hela annläggningen var bokad till 3-års test. I början så var hon ass jobbig. Bara slog med huvudet HELA tiden. Jag blev tillslut förbannad på henne, får man inte bli men tyvärr blev det så :( Men  sedan mötte vi Agnes och Blondie så då red vi tillsammans och då gick det mycket bättre dock slog hon förtfarande lite då och då men jag valde att skita i det och bara rida på. Så det slutade bra ändå. När vi kom hem så var Minna pisseblöt av svett. Så hon fick en lång svalkande dusch ^^ 

Såhär såg schabraket ut när vi kom hem, blöttrakt igenom tom där inte sadeln är och under var hon helt skummig stackarn <3

Idag ska jag rida ut en kort sväng och imorgon är det hoppträning för Johan!

Bildbomb från 8/4




M I N O U S C H  * 1 9 9 9  


Dags att blogga lite nu kanske?!

Jo nu var det ju ett tag sedan och det har hänt mycket. Minna har gått jättebra i veckan, i både dressyren och hoppningen. Skriver om hoppträningen för Johan i ett separat inlägg sedan! Minna vilade lördag och söndag förra veckan pga att jag var hemma.

Mådag: Minna hade blivit biten av en orm på höger ganash så hon fick stå då också.

Tisdag: Dressyrpass i stora ridhuset, hon var helt CP! Det regnade och det var klubbhoppning så hon var väldigt pigg och stressad. Hon kunde inte göra halt utan bara gick i sidled backade och höll på och dumade sig. Ush på det ridpasset.

Onsdag: Jag red ut slingan på Minna. Mycket trav och ännu mer galopp hon skötte sig jätte bra :)

Torsdag: Hoppträning för Johan Lundin i paddocken på tävlingshindrena från i tisdags. (Skriver mer i separat inlägg!)

Fredag: Dressyrpass i paddocken, hon var såå fin, kom nästan helt igenom i galoppen och var så arbetsvillig. Hon satte fint under sig och lyssnade jätte bar både farm och tillbaka. Jobbade mycket på fyrkantspåret med ökningar och minskningar.  Efteråt var hon helt löddrig. Så ducktig är min fina prinsessa <3 

Lördag: Här fick hon en välförtjänt vila :D

Söndag: Jag red dressyr i paddocken, gjorde samma sak som i fredags. Dock var hon lite bråkig då och då och skulle stanna och inte gå fram, inte så lågvarit men ett kort stopp och några steg i sidled sedan gick hon bra igen -.- jaja de kan ju inte gå bra varje dag! Gick och hoppade lite på tävlingshinndrerna från startfälttävlan i lördags men det var för lågt för att hon skulle hoppa bra. Hon tog det inte på allvar det var ju bara 60cm.

<333 (L)



Bloggtävling


http://emblems.blogg.se/hast/2011/april/manadens-ekipage-maj.html#comment

Lite Shopping

Jag fick av sneella mamma fyra par skor från skopunkten och då var det Jätte JÄTTE rea så jag är inte en bortskämd unge som får vad än jag vill ha. Jag fick ett par vita converse en rosa hood tröja och ett par marin blåa shorts båda från Race Marin med. Köpte också ett randigt linne och hårfärg. Så nu är jag en riktigt mörk brunett igen och har ingen ful blond utväxt. 


RSS 2.0