Svar på kommentar!



SVAR: Det hade varit mycket roligare om du inte varit anonym! jag blir inte arg för en sån sak. Det är bara bra att ni berättar.

Jag visste i och försig redan detta. De vita ridbyxorna går inte änns att köpa med Whitaker texten längre. Jag kunde bara inte hitta någon bra bild på dem med texten JW.


Kommentarer
Postat av: Bella

sv: Gick ju bara första året men då hade vi bara ett ridpass i veckan, typ hela fredagarna när man skulle slava i stallet och mest mocka skit:p Fast sen blev det alltid lite extra ridning om någon bångstyrig unghäst skulle ridas till! På den tiden var det inget ridprov för att komma in (vet inte om de har det nu?)men detta medförde att allt för många i våran klass knappt klara av att rida lätt. Lite frustrerande för oss som red på msv nivå;)

2011-02-23 @ 14:41:33
URL: http://horsesideonlife.blogg.se/
Postat av: Bella

sv: Ja tyvärr är det på tok för mycket slaveri och ren "utnyttjning" av arbetskraft. Vi hade väldigt mycke konflikter både inom klassen och med lärare. Helt enkelt var det en otroligt turbulent tid! Vi var några stycken som var riktigt ridvana och tävlingsvana blandat med väldigt mycket nybörjare= ingen bra kombination med tanke på att nivån på lektionerna var i stil med "så här borstar du en häst":s



Och att deras filosofi var att alla skulle vara på samma nivå när vi gick ut trean var liksom droppen. Vi som kunde "häst" skulle med andra ord inte lära oss nått?? Kan även nämna att det var väldigt många som hoppade av under första året!



Annars trivdes jag super med de övriga lärarna i naturämnena och boendet på internatet!

2011-02-23 @ 21:36:17
URL: http://horsesideonlife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0