Dags att blogga lite nu kanske?!

Jo nu var det ju ett tag sedan och det har hänt mycket. Minna har gått jättebra i veckan, i både dressyren och hoppningen. Skriver om hoppträningen för Johan i ett separat inlägg sedan! Minna vilade lördag och söndag förra veckan pga att jag var hemma.

Mådag: Minna hade blivit biten av en orm på höger ganash så hon fick stå då också.

Tisdag: Dressyrpass i stora ridhuset, hon var helt CP! Det regnade och det var klubbhoppning så hon var väldigt pigg och stressad. Hon kunde inte göra halt utan bara gick i sidled backade och höll på och dumade sig. Ush på det ridpasset.

Onsdag: Jag red ut slingan på Minna. Mycket trav och ännu mer galopp hon skötte sig jätte bra :)

Torsdag: Hoppträning för Johan Lundin i paddocken på tävlingshindrena från i tisdags. (Skriver mer i separat inlägg!)

Fredag: Dressyrpass i paddocken, hon var såå fin, kom nästan helt igenom i galoppen och var så arbetsvillig. Hon satte fint under sig och lyssnade jätte bar både farm och tillbaka. Jobbade mycket på fyrkantspåret med ökningar och minskningar.  Efteråt var hon helt löddrig. Så ducktig är min fina prinsessa <3 

Lördag: Här fick hon en välförtjänt vila :D

Söndag: Jag red dressyr i paddocken, gjorde samma sak som i fredags. Dock var hon lite bråkig då och då och skulle stanna och inte gå fram, inte så lågvarit men ett kort stopp och några steg i sidled sedan gick hon bra igen -.- jaja de kan ju inte gå bra varje dag! Gick och hoppade lite på tävlingshinndrerna från startfälttävlan i lördags men det var för lågt för att hon skulle hoppa bra. Hon tog det inte på allvar det var ju bara 60cm.

<333 (L)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0